Volg met een Cardboard een productieproces (van het maken van een aluminium terrasoverkapping)

Een terrasoverkapping is ideaal in de tuin. Je kunt tijdens een regenbui in de tuin zitten, met een aluminium terrasoverkapping maak je optimaal gebruik van de beschikbare vierkante meters.

Om te tonen hoe een aluminium terrasoverkapping wordt gemaakt, en ook de manier waarop deze wordt geplaatst, kun je gebruik maken van een unieke Cardboard VR bril. Deze kartonnen smartphone houder kan gebruikt worden om het productieproces te laten zien, en hoe de (toekomstige) eigenaar de montage zelf kan uitvoeren. Hiervoor wordt speciale VR content geproduceerd die perfect aansluit bij het merk van de aanbieder en het product.

Volg het productieproces met Cardboard

Om een aluminium terrasoverkapping te maken is er veel vakmanschap nodig. Een aluminium terrasoverkapping is een behoorlijke investering, je wilt de potentiƫle klant laten zien dat het een kwalitatief hoogwaardig product is met een productvideo. Door deze video op te nemen in 360 graden lijkt het alsof de klant zelf in de fabriek staat, je kunt het gehele productieproces volgen. Naast de videobeelden moet de klant in het bezit zijn van een Cardboard houder en een smartphone. In de showroom kan dit een smartphone zijn van de winkel, het is ook mogelijk om deze Cardboard houder te verstrekken aan de potentiƫle klanten. De Cardboard kan worden voorzien van de huisstijl en het logo van de aluminium terrasoverkapping, of het merklogo. Deze VR Cardboard houder is naast de productpresentatie ook geschikt voor andere Virtual Reality toepassingen. Daarmee is dit weggevertje tevens een marketing instrument met een blijvende waarde.

Demonstreer de montage met Cardboard

Naast het bekijken van het productieproces van een aluminium terrasoverkapping met een Cardboard is het ook mogelijk een informatieve panorama video te maken waarin de montage wordt uitgelegd. Het kan overigens ook een interactieve handleiding zijn met stap voor stap 360 graden fotografie, deze software kan via een speciale website worden aangeboden of als losse smartphone app. De klant hoeft alleen een Cardboard houder te ontvangen bij het pakket, steekt daar zijn of haar eigen smartphone in en kan vervolgens de presentatie starten. Het kan ook een 360 graden video zijn van een montage die op locatie gefilmd wordt.

Voor en na de verkoop

Zowel de aanbieder van de aluminium terrasoverkapping als de klant heeft baat bij een Cardboard met VR presentatie. De aanbieder kan adverteren via een custom Cardboard met bedrukking, en veelgestelde vragen beantwoorden op een zeer visuele wijze. De klant zal overtuigd raken door de videopresentatie omdat het gehele productieproces van de aluminium terrasoverkapping te bekijken is, en na aankoop ondersteuning krijgen met een montage uitleg als 360 graden presentatie, of als panorama video. De Cardboard smartphone houder is universeel inzetbaar en geschikt voor zowel Android als Apple toestellen.

Google Cardboard, een welkom geschenk

Ook na het bekijken van het productieproces en het volgen van de handleiding zal de Cardboard met logo bedrukking nog vaak gebruikt worden. Want alle VR content voor smartphones is te bekijken met dezelfde Cardboard VR bril. Terwijl de klant kijkt naar VR content zullen de omstanders het merk en logo van de aluminium terrasoverkapping, merknaam of huisstijl van de winkel zien. Daar wordt iedereen beter van!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *