Google Cardboard laten bedrukken voor je bedrijf

Zowel kleine ondernemingen als wereldwijde bedrijven hebben moeite zich aan te passen aan de snelle ontwikkelingen in de media. Adverteren en marketing zijn belangrijke middelen om als bedrijf relevant te blijven en te groeien.

Social media diensten als Facebook en Twitter zijn waardevol als marketing instrument, maar er schuilen wel risico’s achter. Een verkeerde Tweet of een foute inschatting van de achterban kan enorme imagoschade opleveren. Op welke trends kun je meeliften, en welke hypes kun je beter links laten liggen? De grote trend van 2017 is zonder twijfel Virtual Reality. Je kunt goedkoop een VR bril bedrukken en weggeven aan klanten, je kunt ook als bedrijf content laten maken of investeren in bestaande VR projecten, bijvoorbeeld door middel van sponsoring.

Mit eine Webkatalog und Webverzeichnis wie Suche 4 All belandest du einfach in die SEO rankings

Een Google Cardboard bedrukt weggeven is een betaalbaar promotiemiddel, maar levert het ook een toegevoegde waarde aan ieder bedrijf? Laten we de mogelijkheden eens nader bekijken.

Google Cardboard bedrukt verspreiden

Een Cardboard houder voor de smartphone is niet veel meer dan een stuk karton en twee kunststof lenzen waarmee je een eenvoudige VR headset kunt maken. Het voordeel van karton is niet alleen de prijs, het is ook mogelijk deze Cardboard houder te laten bedrukken met een logo of illustratie, je kunt deze ook volledig in de huisstijl van een bedrijf laten ontwerpen. Je kunt deze Google Cardboard vervolgens verspreiden onder (potentiële) klanten als promotiemiddel. Vergelijk het met de bekende “pen met opdruk” maar dan moderner en veelzijdiger.

Cardboard in combinatie met content

Je kunt een Google Cardboard bedrukt verspreiden, maar er dient wel enige relevantie te bestaan met het bedrijf. Neem bijvoorbeeld de New York Times, omdat de gedrukte media moeite heeft hun lezerspubliek te behouden zoeken ze naar nieuwe manieren om de lezers aan te spreken. De 360 graden documentaire “The Displaced” werd vergezeld met een Google Cardboard bedrukt met het NYT logo. www.suchmaschinen-linkverzeichnis.de Omdat een Cardboard universeel inzetbaar is wisten ze op deze wijze direct een miljoen “influencers” te bereiken, elke abonnee kreeg immers deze bedrukte Cardboard. Absolut Vodka liet een complete VR game ontwikkelen in combinatie met een VR Cardboard, Ook McDonalds gaf kinderen een VR bril bij een Happy Meal. Een VR bril bedrukken is een eenmalig proces met een langdurige impact door de hoge zichtbaarheid en noviteit van een eenvoudig stukje karton. Het is overigens niet noodzakelijk om eigen content te ontwikkelen. Stel, je biedt reizen aan naar tropische bestemmingen.

Crazy-List.de – Webkatalog mit PR6

Er zijn al vele 360 graden video’s op YouTube en Facebook die je aan klanten kunt laten zien zonder te investeren in unieke content.

Een VR bril bedrukken is blijvend adverteren

Net als een pen met logo is een Google Cardboard met print een gebruiksvoorwerp dat keer op keer gebruikt zal worden. Geef geïnteresseerden op een beurs deze headset in handen, laat ze een bedrijfspresentatie zien en geef ze de Google Cardboard bedrukt met het bedrijfslogo mee naar huis.


Webkatalog

Een bedrukte Google Cardboard is een relatiegeschenk dat gewaardeerd zal worden, en een geheel eigen leven zal gaan leiden. Besef dat iedereen die om de persoon met de Cardboard staat of zit steeds opnieuw het bedrijfslogo ziet, of een andere promotionele boodschap. De duurzaamheid van de bescheiden kartonnen houder is opvallend hoog, karton is herbruikbaar waardoor je alleen twee kleine kunstof lenzen overhoudt aan restmateriaal. Daarmee is het ook nog eens een milieuvriendelijk relatiegeschenk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *